, , ,

Trupore për vajza

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Trupore për vajza,  me mëngë dhe tuta të gjata, e cila vjen me ngjyrë nuancë lejlaje dhe dizajn me vija. Janë të bëra 100% nga pambuku dhe janë certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100, duke garantuar butësi dhe mos irritim të lëkurës, edhe për ato më delikate.

Karakteristikat:

 • Me material 100%  pambuk
 • Janë të buta dhe nuk irritojnë lëkurën e vogëlushëve
 • Ngjyrë në nuanca lejlaje dhe dizajn me vija
 • Produktet janë të certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100

Të dhëna teknike:

 • Mosha e përshtatshme: Nga 12 deri në 24 muajsh
 • Materiali: 100% pambuk
 • Cikli i larjes në 40 °c

2,500 L

Pastroje zgjedhjen

Trupore për vajza,  me mëngë dhe tuta të gjata, e cila vjen me ngjyrë nuancë lejlaje dhe dizajn me vija. Janë të bëra 100% nga pambuku dhe janë certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100, duke garantuar butësi dhe mos irritim të lëkurës, edhe për ato më delikate.

Karakteristikat:

 • Me material 100%  pambuk
 • Janë të buta dhe nuk irritojnë lëkurën e vogëlushëve
 • Ngjyrë në nuanca lejlaje dhe dizajn me vija
 • Produktet janë të certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100

Të dhëna teknike:

 • Mosha e përshtatshme: Nga 12 deri në 24 muajsh
 • Materiali: 100% pambuk
 • Cikli i larjes në 40 °c
SKU: N/A Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

12 muajsh, 18 muajsh, 24 muajsh

Materiali

100% Pambuk

Certifikime

Standardi OEKO-TEX® 100

Gjinia

Femra

SHPORTA NË BEE

close