, , ,

Tubetët e Bojës- Klasikë (6 copë)

Djeco
Availability:

32 stok


6 tubeta boje për të pikturuar vogëlushët tuaj, nga +18 muajsh, me duart e vogla dhe gishtat e vegjël. Ngjyra janë klasike për të krijuar një strukturë shumë të këndshme dhe për të zbuluar artistin tuaj të ri. Por, këto mund të përdoren edhe me furça për pikturë.

Karakteristikat:

  • 6 tubeta boje për pikturim
  • Seti i ngjyrave është klasik
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën +18 muajsh

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 13 x 20 x 7.5 cm

2,300 L

32 stok

6 tubeta boje për të pikturuar vogëlushët tuaj, nga +18 muajsh, me duart e vogla dhe gishtat e vegjël. Ngjyra janë klasike për të krijuar një strukturë shumë të këndshme dhe për të zbuluar artistin tuaj të ri. Por, këto mund të përdoren edhe me furça për pikturë.

Karakteristikat:

  • 6 tubeta boje për pikturim
  • Seti i ngjyrave është klasik
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën +18 muajsh

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 13 x 20 x 7.5 cm
Marka

Mosha

+18 muajsh

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close