, , ,

Tubetët e Bojës- Sweet (6 copë)

Djeco
Availability:

29 stok


6 tubeta boje për të pikturuar vogëlushët tuaj, nga +18 muajsh, me duart e vogla dhe gishtat e vegjël. Ngjyra me një strukturë shumë të këndshme për të zbuluar artistin tuaj të ri, blu e errët, blu e lehtë, vjollcë, rozë, portokalli dhe portokalli e lehtë. Por, këto mund të përdoren edhe me furça për pikturë.

 

Karakteristikat:

  • 6 tubeta boje për pikturim
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën +18 muajsh

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 13 x 20 x 7.5 cm

2,300 L

29 stok

6 tubeta boje për të pikturuar vogëlushët tuaj, nga +18 muajsh, me duart e vogla dhe gishtat e vegjël. Ngjyra me një strukturë shumë të këndshme për të zbuluar artistin tuaj të ri, blu e errët, blu e lehtë, vjollcë, rozë, portokalli dhe portokalli e lehtë. Por, këto mund të përdoren edhe me furça për pikturë.

 

Karakteristikat:

  • 6 tubeta boje për pikturim
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën +18 muajsh

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 13 x 20 x 7.5 cm
Marka

Mosha

+18 muajsh

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close