Sold out!
,

Tuk Tuk

Plan Toys
Availability:

S’ka stok


Tuk Tuk | Sillni pak në imagjinatë atë çfarë ndodh në të gjithë botën me këtë rickshaw super të lezetshëm automatik, i cili gjithashtu ndodh që të jetë një nga mënyrat më të zakonshme të transportit në shumë vende të botës!Ndërtuar nga druri i ricikluar pa kimikate, i tharë me furrë, me ngjyra jo toksike, me bazë uji.

E shkëlqyeshme për zhvillimin:

  • rrokje dore dhe koordinim përmes shtrëngimit, shtytjes dhe rrotullimit
  • imagjinatës përmes pretendimit të lojës
  • ndjekjes vizuale
  • eksplorimit taktik

2,700 L

Sold out!

Tuk Tuk | Sillni pak në imagjinatë  atë çfarë ndodh në të gjithë botën me këtë rickshaw super të lezetshëm automatik, i cili gjithashtu ndodh që të jetë një nga mënyrat më të zakonshme të transportit në shumë vende të botës!Ndërtuar nga druri i ricikluar pa kimikate, i tharë me furrë, me ngjyra jo toksike, me bazë uji.

E shkëlqyeshme për zhvillimin:

  • rrokje dore dhe koordinim përmes shtrëngimit, shtytjes dhe rrotullimit
  • imagjinatës përmes pretendimit të lojës
  • ndjekjes vizuale
  • eksplorimit taktik
SKU: 8854740054432 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close