Sold out!
,

Tunel Ylberi

Le Toy Van
Availability:

S’ka stok


Tunel Ylberi, e bërë nga kompensatë e fortë, për lojë të pafund krijuese dhe shumë të bukur. Tuneli Ylberi është pjesë e koleksionit Petilou Baby nga Le Toy Van

Karakteristikat:

  • Dimensionet 19 x 3 x 12 cm
  • Mosha e sugjeruar: +12 muajsh

4,800 L

Sold out!

Tunel Ylberi,  e bërë nga kompensatë e fortë, për lojë të pafund krijuese dhe shumë të bukur. Tuneli Ylberi është pjesë e koleksionit Petilou Baby nga Le Toy Van

Karakteristikat:

  • Dimensionet 19 x 3 x 12 cm
  • Mosha e sugjeruar: +12 muajsh
SKU: 5060023421072 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close