,

Kthejeni & Tregoni Ora prej druri

Melissa & Doug
Availability:

4 stok


Kthejeni & Tregoni Ora prej druri | E përkryer për fëmijët që janë të gatshëm të mësojnë të tregojnë orën, kjo orë mësimore përmban akrepa të mëdhenj që mund të rrotullohen lehtë. Ora ka numra të mëdhenj të kuq për të treguar orët, numrat e vegjël blu për të treguar minutat dhe një disk të ngjyrosur të segmentuar për të ndihmuar fëmijët të vizualizojnë “çerekun e kaluar” dhe “gjysmën e kaluar”. Përfshihen gjithashtu 13 karta kohore të dyanshme për praktikë.

3,400 L

4 stok

Kthejeni & Tregoni Ora prej druri | E përkryer për fëmijët që janë të gatshëm të mësojnë të tregojnë orën, kjo orë mësimore përmban akrepa të mëdhenj që mund të rrotullohen lehtë. Ora ka numra të mëdhenj të kuq për të treguar orët, numrat e vegjël blu për të treguar minutat dhe një disk të ngjyrosur të segmentuar për të ndihmuar fëmijët të vizualizojnë “çerekun e kaluar” dhe “gjysmën e kaluar”. Përfshihen gjithashtu 13 karta kohore të dyanshme për praktikë.

SKU: 000772142847 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close