, , ,

Tuta Unisex për fëmijë

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Tuta Unisex për fëmijë 6 dhe 18 muaj. Dizajni i këndshëm. Bel i elastik me kordon dekorativ. Ky produkt ka etiketën Oeko-Tex Standard 100. Kjo etiketë tejkalon standardet kombëtare dhe ndërkombëtare duke kryer kontrolle të rregullta për të garantuar sigurinë e secilës pjesë të veshjes (vetë fibra, ngjyrat dhe dekorimi, si dhe butonat, mbërthecat dhe zinxhirët).

Karakteristikat:

  • Petit Bateau garanton që produktet e tij të përfunduara janë plotësisht të sigurta
  • 100% pambuk
  • Mosha: 6-18 muajsh
  • Përmasat: 67/81 cm
  • Ngjyra e bardhe me viza blu

4,200 L

Pastroje zgjedhjen
Marka

Mosha

18 muajsh, 6 muajsh

SHPORTA NË BEE

close