Twisted Blocks

Plan Toys
Availability:

2 stok


Twisted Blocks | Këto blloqe ndihmojnë në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera dhe stimulimin e imagjinatës së fëmijëve. Janë 8 pjesë me 5 forma të ndryshme. Fëmijët mund të bëjnë kombinime me blloqet për ti shndërruar në më shumë forma.

5,500 L

2 stok

Twisted Blocks | Këto blloqe ndihmojnë në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera dhe stimulimin e imagjinatës së fëmijëve. Janë 8 pjesë me 5 forma të ndryshme. Fëmijët mund të bëjnë kombinime me blloqet për ti shndërruar në më shumë forma.

Marka

SHPORTA NË BEE

close