UFO ime

Baby Stella
Availability:

3 stok


UFO ime do të fitojë adhurimin e foshnjës me ngjyrat e ndritshme dhe me gjysmën e poshtme që klikohet dhe rrotullohet. Do të stimulojë zhvillimin e foshnjeve ndërsa tingëllon duke e tundur. E shkëlqyeshme për moshat 0+ muajsh.

2,900 L

3 stok

UFO ime do të fitojë adhurimin e foshnjës me ngjyrat e ndritshme dhe me gjysmën e poshtme që klikohet dhe rrotullohet. Do të stimulojë zhvillimin e foshnjeve ndërsa tingëllon duke e tundur. E shkëlqyeshme për moshat 0+ muajsh.

SKU: 11964487776 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close