Unaza ime

Baby Stella
Availability:

2 stok


Unaza ime do të fitojë dashurinë e foshnjës me ngjyrat e ndritshme me gjysmën e poshtme që klikohet dhe rrotullohet. Do të stimulojë zhvillimin e foshnjeve ndërsa tingëllon duke e tundur. Ideale për të sapolindurit.

2,900 L

2 stok

Unaza ime do të fitojë dashurinë e foshnjës me ngjyrat e ndritshme me gjysmën e poshtme që klikohet dhe rrotullohet. Do të stimulojë zhvillimin e foshnjeve ndërsa tingëllon duke e tundur. Ideale për të sapolindurit.

SKU: 11964487837 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close