Unaza për dhëmbët

Wooly Organic
Availability:

8 stok


Unaza për dhëmbët e sigurtë dhe natyrale, me pjesë të përtypshme që sigurojnë rehati dhe lehtësim gjatë daljes së dhëmbëve. Druri i panjës është i trajtuar me dyll natyral. Veshët e lepurushit të rrudhosur bëjnë tinguj argëtues si Prekjet e bebeve. Një stimulues i përsosur për Mësimin Ndijor dhe me përmasa ideale për mbajtjen lehtësisht nga vogëlushët tuaj. Të përshtatshëm për të sapolindurit.

Karakteristikat:

  • Lartësia: 19 cm

2,900 L

8 stok

Unaza për dhëmbët e sigurtë dhe natyrale, me pjesë të përtypshme që sigurojnë rehati dhe lehtësim gjatë daljes së dhëmbëve. Druri i panjës është i trajtuar me dyll natyral. Veshët e lepurushit të rrudhosur bëjnë tinguj argëtues si Prekjet e bebeve. Një stimulues i përsosur për Mësimin Ndijor dhe me përmasa ideale për mbajtjen lehtësisht nga vogëlushët tuaj. Të përshtatshëm për të sapolindurit.

Karakteristikat:

  • Lartësia: 19 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close