,

Unazë dentare & biberon- Miushi simpatik

Moulin Roty
Availability:

5 stok


Unazë dentare & biberon- Miushi simpatik, përmban një unazë dentare dhe një biberon me një miush simpatik që përfaqëson personazhet Luc dhe Léa.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 20.5 x 20.5 cm
  • Mosha: nga 0- 6 muajsh

4,000 L

5 stok

SHPORTA NË BEE

close