,

Unazë me ngjyra

Sophie La Girafe
Availability:

15 stok


Unazë me ngjyra Sophie la Girafe, e shëndetshme dhe e natyrshme. Kjo unazë është bërë 100% nga gome natyrale, e nxjerrë nga pemët Hevea, gjithashtu edhe bojë e sigurt. Me pjesë të shumta të buta për tu përtypur dhe me forma të ndryshme (kreshtat, veshët dhe brirët), ajo ofron masazhe të gojës dhe lehtëson në mënyrë efikase dhimbjen e mishrave të gojës së foshnjës gjatë procesit të daljes së tyre.

2,300 L

15 stok

Unazë me ngjyra Sophie la Girafe, e shëndetshme dhe e natyrshme. Kjo unazë është bërë 100% nga gome natyrale, e nxjerrë nga pemët Hevea, gjithashtu edhe bojë e sigurt. Me pjesë të shumta të buta për tu përtypur dhe me forma të ndryshme (kreshtat, veshët dhe brirët), ajo ofron masazhe të gojës dhe lehtëson në mënyrë efikase dhimbjen e mishrave të gojës së foshnjës gjatë procesit të daljes së tyre.

Marka

SHPORTA NË BEE

close