Fshesë me vakum

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Fshesë me vakum | Pastroni për t’u argëtuar me këtë fshesë me korrent prej druri me madhësi për fëmijë! Rrotulloni tetë copa druri (drithëra, kokoshka, parzmore, buton, unazë, fashë, kapëse letre, monedhë) dhe shikojini ato të zhduken. Ngrini kapakun për ta zbrazur dhe shpërndajini për t’i prishur përsëri! Vakumi i fortë prej druri është i lehtë për tu mbledhur (një hap i thjeshtë), dhe nuk kërkon bateri!

6,400 L

2 stok

Fshesë me vakum | Pastroni për t’u argëtuar me këtë fshesë me korrent prej druri me madhësi për fëmijë! Rrotulloni tetë copa druri (drithëra, kokoshka, parzmore, buton, unazë, fashë, kapëse letre, monedhë) dhe shikojini ato të zhduken. Ngrini kapakun për ta zbrazur dhe shpërndajini për t’i prishur përsëri! Vakumi i fortë prej druri është i lehtë për tu mbledhur (një hap i thjeshtë), dhe nuk kërkon bateri!

Marka

SHPORTA NË BEE

close