Valixhe Doktori

Moulin Roty
Availability:

13 stok


Valixhe Doktori përmban gjithçka që një fëmijë duhet të trajtojë miqtë e tyre të vegjël ashtu si një i rritur. Ka një rekord shëndetësor, një fashë dhe pajisje shtesë të shumta druri të pikturuara (tub kremi, çekiçi refleksi, një shishe tabletash, shiringë, stetoskop dhe termometër) .Valixhe e bërë me karton të shtypur dhe përmban një dorezë metalike.

6,200 L

13 stok

Valixhe Doktori përmban gjithçka që një fëmijë duhet të trajtojë miqtë e tyre të vegjël ashtu si një i rritur. Ka një rekord shëndetësor, një fashë dhe pajisje shtesë të shumta druri të pikturuara (tub kremi, çekiçi refleksi, një shishe tabletash, shiringë, stetoskop dhe termometër) .Valixhe e bërë me karton të shtypur dhe përmban një dorezë metalike.

SKU: 3575676324028 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close