Valixhe Gjuetia e thesarit

Moulin Roty
Availability:

8 stok


Valixhe Gjuetia e thesarit e ilustruar për gjueti thesari që përmban: një busull xhepi, një gurë, një palë dylbi, një ditar udhëtimi dhe një kuti thesari. Kompleti i plotë për tu nisur në një aventurë!

Karakteristikat:

  • Lartësia: 18 cm
  • Gjerësia: 28 cm
  • Mosha: +6 vjeç

8,600 L

8 stok

Valixhe Gjuetia e thesarit e ilustruar për gjueti thesari që përmban: një busull xhepi, një gurë, një palë dylbi, një ditar udhëtimi dhe një kuti thesari. Kompleti  i plotë për tu nisur në një aventurë!

Karakteristikat:

  • Lartësia: 18 cm
  • Gjerësia: 28 cm
  • Mosha: +6 vjeç
SKU: 3575677122128 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close