, , ,

Valixhe loje- Caixa Eines

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Set i adhurueshëm për lojëra në lëvizje nga Moulin Roty. Kjo valixhe e bukur  dhe e fortë përmban plot 14 lloje veglash pune. Janë mjete të vërteta, të bazuara në pedagogjinë Waldorf. Valixhja përmban ndër të tjera një sharrë, një çekiç, një nivelues, një kaçavidë dhe shumë vegla të tjera. Valixhja lojës-Caixa Eines është perfekte për zhvillimin dhe rritjen e koordinimit sy- duar, shkathtësimin e fëmijëve dhe orë pafund argëtimi.

Karakteristikat:

  • Përmban plot 14 lloje veglash pune
  • Janë mjete të vërteta, të bazuara në pedagogjinë Waldorf
  • Lojë argëtuese dhe kreative
  • perfekte për zhvillimin dhe rritjen e koordinimit sy- duar dhe shkathtësimin e fëmijëve

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç

 

9,900 L

2 stok

Set i adhurueshëm për lojëra në lëvizje nga Moulin Roty. Kjo valixhe e bukur  dhe e fortë përmban plot 14 lloje veglash pune. Janë mjete të vërteta, të bazuara në pedagogjinë Waldorf. Valixhja përmban ndër të tjera një sharrë, një çekiç, një nivelues, një kaçavidë dhe shumë vegla të tjera. Valixhja lojës-Caixa Eines është perfekte për zhvillimin dhe rritjen e koordinimit sy- duar, shkathtësimin e fëmijëve dhe orë pafund argëtimi.

Karakteristikat:

  • Përmban plot 14 lloje veglash pune
  • Janë mjete të vërteta, të bazuara në pedagogjinë Waldorf
  • Lojë argëtuese dhe kreative
  • perfekte për zhvillimin dhe rritjen e koordinimit sy- duar dhe shkathtësimin e fëmijëve

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç

 

Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close