, , ,

Valixhe loje- Little Wardrobe

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Set i adhurueshëm për lojëra në lëvizje nga Moulin Roty. Kjo valixhe e bukur e fortë prej kartoni hapet si një dollap i mbushur me veshje të vogla të ëmbla për lepurin Sylvain dhe miun Nini (Të dy janë të përfshira në komplet). Dollapi është i pajisur me një shirit të varur, varëse rrobash dhe sirtar dhe i zbukuruar me model polkarozë. Dy kukullat e bukura me veshje e bëjnë akoma më tërheqëse këtë lojë.

Karakteristikat:

  • Kjo valixhe e bukur e fortë prej kartoni hapet si një dollap i mbushur me veshje të vogla
  • Përmban 2 kukullat lepurin Sylvain dhe miun Nini
  • Lojë argëtuese dhe kreative

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 28 x 18 cm
  • Mosha: +2 vjeç

 

12,900 L

2 stok

Set i adhurueshëm për lojëra në lëvizje nga Moulin Roty. Kjo valixhe e bukur e fortë prej kartoni hapet si një dollap i mbushur me veshje të vogla të ëmbla për lepurin Sylvain dhe miun Nini (Të dy janë të përfshira në komplet). Dollapi është i pajisur me një shirit të varur, varëse rrobash dhe sirtar dhe i zbukuruar me model polkarozë. Dy kukullat e bukura me veshje e bëjnë akoma më tërheqëse këtë lojë.

Karakteristikat:

  • Kjo valixhe e bukur e fortë prej kartoni hapet si një dollap i mbushur me veshje të vogla
  • Përmban 2 kukullat lepurin Sylvain dhe miun Nini
  • Lojë argëtuese dhe kreative

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 28 x 18 cm
  • Mosha: +2 vjeç

 

Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close