, ,

Valixhe për fëmijë- Tigri Timmy

Affen Zahn
Availability:

1 stok


Valixhia për fëmijë Affenzahn është e përshtatshme për fëmijët dhe përdoret si bagazh dore. Ajo nxit dëshirën e tyre për pavarësi dhe për të udhëtuar. Një valixhe që do t’i apasionojë dhe do të adhurohet nga fëmijët. Ka një kapacitet vëllimor 20 litra dhe me dy xhepa,  një të madh të brendshëm të mbyllur me një zinxhir dhe një xhep të jashtëm. Falë dorezave dhe rrotave fëmijët mund të zgjedhin ta tërheqin ose mund ta mbajnë në dorë. Valixhia është e bërë nga materiale cilësore, plot ngjyra dhe imiton formën e tigrit.  Është e bërë nga shishe plastike të ricikluara 50% me metoda artizanale.

Karakteristikat:

 • Ka formën e një kafshe
 • Gjuha origjinale e lëvizshme me etiketën e emrit, në mënyrë që të mos e humbni kurrë (tërhiqet për arsye privatësie)
 • Qëndisja në pjesën e përparme i jep një stil unik
 • Dorezë e tërhequr  dhe e rregullueshme në 3 pozicione
 • Rrip i rregullueshëm dhe i lëvizshëm i shpatullave për ta mbajtur mbi supe
 • Ideale për udhëtime
 • Është miqërore me mjedisin

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 30 x 40 x 16.5  cm
 • Volumi mbajtës: 20 litra
 • Pesha: 1.5 kg
 • Referimi: AFZ-TRL-001-001

15,600 L

1 stok

Valixhia për fëmijë Affenzahn është e përshtatshme për fëmijët dhe përdoret si bagazh dore. Ajo nxit dëshirën e tyre për pavarësi dhe për të udhëtuar. Një valixhe që do t’i apasionojë dhe do të adhurohet nga fëmijët. Ka një kapacitet vëllimor 20 litra dhe me dy xhepa,  një të madh të brendshëm të mbyllur me një zinxhir dhe një xhep të jashtëm. Falë dorezave dhe rrotave fëmijët mund të zgjedhin ta tërheqin ose mund ta mbajnë në dorë. Valixhia është e bërë nga materiale cilësore, plot ngjyra dhe imiton formën e tigrit.  Është e bërë nga shishe plastike të ricikluara 50% me metoda artizanale.

Karakteristikat:

 • Ka formën e një kafshe
 • Gjuha origjinale e lëvizshme me etiketën e emrit, në mënyrë që të mos e humbni kurrë (tërhiqet për arsye privatësie)
 • Qëndisja në pjesën e përparme i jep një stil unik
 • Dorezë e tërhequr  dhe e rregullueshme në 3 pozicione
 • Rrip i rregullueshëm dhe i lëvizshëm i shpatullave për ta mbajtur mbi supe
 • Ideale për udhëtime
 • Është miqërore me mjedisin

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 30 x 40 x 16.5  cm
 • Volumi mbajtës: 20 litra
 • Pesha: 1.5 kg
 • Referimi: AFZ-TRL-001-001
SKU: 4057081034789 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close