Valixhe set Kuzhine

Moulin Roty
Availability:

4 stok


Valixhe set Kuzhine | Kjo valixhe është ideale për të prezantuar fëmijën tuaj në bërjen e pastave (të përshtatshme nga 3 vjeç). Lehtësisht e transportueshme dhe përmban gjithçka që i nevojitet fëmijës suaj: enë kuzhine prej druri ose metali të vërtetë, kallëpe ëmbëlsirash, hapëse për cookie dhe një kamxhik. Ekziston edhe një broshurë prej 9 recetave të ëmbla për të bërë.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 33,5 x 23,5 cm
  • Materialet: druri
  • Mosha +3 vjec

11,200 L

4 stok

Valixhe set Kuzhine | Kjo valixhe është ideale për të prezantuar fëmijën tuaj në bërjen e pastave (të përshtatshme nga 3 vjeç). Lehtësisht e transportueshme dhe  përmban gjithçka që i nevojitet fëmijës suaj: enë kuzhine prej druri ose metali të vërtetë, kallëpe ëmbëlsirash, hapëse për cookie dhe një kamxhik. Ekziston edhe një broshurë prej 9 recetave të ëmbla për të bërë.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 33,5 x 23,5 cm
  • Materialet: druri
  • Mosha +3 vjec
Marka

SHPORTA NË BEE

close