Valixhe set për qepje

Moulin Roty
Availability:

4 stok


Valixhe set për qepje, e cila është ideale për ta prezantuar fëmijën tuaj  me aktivitetin e endjes dhe thurjes. Ky aktivitet është i përshtatshëm për fëmijët e moshës nga +6 vjeç. Valixhja është lehtësisht e transportueshme dhe përmban gjithçka që ju nevojitet, si, gjilpëra thurjeje, topa leshi, fije me ngjyra të ndryshme, gjilpëra, butona të vegjël dhe një palë gërshërë. Ekziston gjithashtu një manual udhëzues për të ndihmuar fëmijën tuaj. Ideale për të kaluar një moment në familje dhe për të bërë një aktivitet krijues.

Karakteristikat:

 • Është ideale për ta prezantuar fëmijën tuaj  me aktivitetin e endjes dhe thurjes
 • Aktivitet krijues dhe argëtues
 • Valixhja është lehtësisht e transportueshme dhe përmban gjithçka që ju nevojitet
 • Ideale për të kaluar një moment në familje dhe për të bërë një aktivitet krijues
 • Përmban manual udhëzimi

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 25.5 x 19 x 8.5 cm
 • Mosha: +6 vjeç

9,400 L

4 stok

Valixhe set për qepje, e cila është ideale për ta prezantuar fëmijën tuaj  me aktivitetin e endjes dhe thurjes. Ky aktivitet është i përshtatshëm për fëmijët e moshës nga +6 vjeç. Valixhja është lehtësisht e transportueshme dhe përmban gjithçka që ju nevojitet, si, gjilpëra thurjeje, topa leshi, fije me ngjyra të ndryshme, gjilpëra, butona të vegjël dhe një palë gërshërë. Ekziston gjithashtu një manual udhëzues për të ndihmuar fëmijën tuaj. Ideale për të kaluar një moment në familje dhe për të bërë një aktivitet krijues.

Karakteristikat:

 • Është ideale për ta prezantuar fëmijën tuaj  me aktivitetin e endjes dhe thurjes
 • Aktivitet krijues dhe argëtues
 • Valixhja është lehtësisht e transportueshme dhe përmban gjithçka që ju nevojitet
 • Ideale për të kaluar një moment në familje dhe për të bërë një aktivitet krijues
 • Përmban manual udhëzimi

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 25.5 x 19 x 8.5 cm
 • Mosha: +6 vjeç
SKU: 3575677104049 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close