,

Valixhia e zogjëve

Djeco
Availability:

5 stok


Zbuloni valixhen e zogjëve nga Djeco, një valixhe me ngjyra të buta, e ilustruar bukur me një peizazh rrethuar me lule dhe zogj që cicërojnë. Është e përkryer për të marrë aksesorët e nevojshëm me vete në pushime, për një vizitë tek gjyshërit ose për një fundjavë, duke filluar nga lojra argëtues, skica për ngjyrosje, sete ngjyrash dhe veshje. Kjo valixhe është e papërshkueshme nga uji dhe brendësia e saj tekstile përbëhet nga një ndarje e madhe dhe dy xhepa.  Transportohet lehtë falë dorezës së saj.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 39 x 27.5 x 12 cm
  • Materiali i jashtëm: 100% pambuk i plastifikuar
  • Materiali i brendshëm: 80% pambuk dhe 20% poliestër.
  • Sipërfaqja mund të lahet
  • Mosha: +3 vjeç

 

4,300 L

5 stok

Zbuloni valixhen e zogjëve nga Djeco, një valixhe me ngjyra të buta, e ilustruar bukur me një peizazh rrethuar me lule dhe zogj që cicërojnë. Është e përkryer për të marrë aksesorët e nevojshëm me vete në pushime, për një vizitë tek gjyshërit ose për një fundjavë, duke filluar nga lojra argëtues, skica për ngjyrosje, sete ngjyrash dhe veshje. Kjo valixhe është e papërshkueshme nga uji dhe brendësia e saj tekstile përbëhet nga një ndarje e madhe dhe dy xhepa.  Transportohet lehtë falë dorezës së saj.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 39 x 27.5 x 12 cm
  • Materiali i jashtëm: 100% pambuk i plastifikuar
  • Materiali i brendshëm: 80% pambuk dhe 20% poliestër.
  • Sipërfaqja mund të lahet
  • Mosha: +3 vjeç

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close