,

Veprimtari artistike- Dinosaurët

Djeco
Availability:

5 stok


Aktivitet i veçantë argëtues dhe krijues për fëmijë të moshave +6 vjeç. Fëmijët tuaj mund të krijojnë mbretërinë e  dinozaurëve vetëm duke ngjyrosur pjesët e duhura dhe më pas duke i bashkuar ato në një të vetme. Ky set përmban gjithçka që duhet, duke filluar nga 6 silueta dinozaurësh, 6 shkopinj druri, 30 kapëse metalike dhe 1 udhëzues.

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 4 silueta me dinozaur
 • Lojë krijuese shumë e veçantë
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: + vjeç
 • Madhësia e një siluete (dinozaur): 15 cm e lartë

1,200 L

5 stok

Aktivitet i veçantë argëtues dhe krijues për fëmijë të moshave +6 vjeç. Fëmijët tuaj mund të krijojnë mbretërinë e  dinozaurëve vetëm duke ngjyrosur pjesët e duhura dhe më pas duke i bashkuar ato në një të vetme. Ky set përmban gjithçka që duhet, duke filluar nga 6 silueta dinozaurësh, 6 shkopinj druri, 30 kapëse metalike dhe 1 udhëzues.

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 4 silueta me dinozaur
 • Lojë krijuese shumë e veçantë
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: + vjeç
 • Madhësia e një siluete (dinozaur): 15 cm e lartë
Marka

Gjinia

Femra, Meshkuj

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close