,

Veprimtari artistike- Zanat Magjike

Djeco
Availability:

5 stok


Aktivitet i veçantë argëtues dhe krijues për fëmijë të moshave nga 6 deri në 9 vjeç. Fëmijët tuaj mund të krijojnë mbretërinë e Zanave Magjike vetëm duke ngjyrosur pjesët e duhura dhe më pas duke i bashkuar ato në një të vetme. Ky set përmban gjithçka që duhet, duke filluar nga 6 silueta kukullash zanash, 6 shkopinj druri, 50 kapëse metalike dhe 1 udhëzues.

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 4 silueta me zana magjike
 • Lojë krijuese shumë e veçantë
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 21.7 x 22.7 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 6- 9 vjeç
 • Madhësia e një siluete (zane): 19 cm e lartë

1,200 L

5 stok

Aktivitet i veçantë argëtues dhe krijues për fëmijë të moshave nga 6 deri në 9 vjeç. Fëmijët tuaj mund të krijojnë mbretërinë e Zanave Magjike vetëm duke ngjyrosur pjesët e duhura dhe më pas duke i bashkuar ato në një të vetme. Ky set përmban gjithçka që duhet, duke filluar nga 6 silueta kukullash zanash, 6 shkopinj druri, 50 kapëse metalike dhe 1 udhëzues.

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 4 silueta me zana magjike
 • Lojë krijuese shumë e veçantë
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 21.7 x 22.7 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 6- 9 vjeç
 • Madhësia e një siluete (zane): 19 cm e lartë
Marka

Gjinia

Femra

Mosha

6- 9 vjeç

SHPORTA NË BEE

close