,

Veshje për foshnje- Set me 3 copë 3 muajsh

Petit Bateau
Availability:

4 stok


Veshje për foshnje- Set me 3 copë 3 muajsh, bërë prej pambuku organik, duke garantuar që produktet kanë një qasje miqësore me mjedisin dhe janë të lirë nga OMGJ-të dhe pesticidet. Seti përmban 1 kardigan, 1 palë tuta dhe një bluzë. Kardigani ka hapjen e mbështjelljes me një kravatë dhe qëndisje në pjesën e përparme. Ideal për një dhuratë!

Çfarë duhet të dini:

  • Produkt i çertifikuar me Standardin 100 nga etiketa Oeko-Tex, duke garantuar që është i butë për lëkurën.
  • 100% pambuk
  • Mosha 3 muajsh
  • Përmasa 60 cm

7,300 L

4 stok

Veshje për foshnje- Set me 3 copë 3 muajsh, bërë prej pambuku organik, duke garantuar që produktet kanë një qasje miqësore me mjedisin dhe janë të lirë nga OMGJ-të dhe pesticidet. Seti përmban 1 kardigan, 1 palë tuta dhe një bluzë. Kardigani ka hapjen e mbështjelljes me një kravatë dhe qëndisje në pjesën e përparme. Ideal për një dhuratë!

Çfarë duhet të dini:

  • Produkt i çertifikuar me Standardin 100 nga etiketa Oeko-Tex, duke garantuar që është i butë për lëkurën.
  • 100% pambuk
  • Mosha 3 muajsh
  • Përmasa 60 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close