,

Veshje për vajza- set me 2 copë 12 muajshe

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Veshje për vajza- set me 2 copë 12 muajshe, bërë prej pambuku organik, duke garantuar që produktet kanë një qasje miqësore me mjedisin dhe janë të lirë nga OMGJ-të dhe pesticidet. Seti përmban një palë tuta dhe një trupore me mëngë të gjata. Truporja ka jakë polo, susta në pjesën e përparme dhe susta mes këmbëve.

Çfarë duhet të dini:

  • Produkt i çertifikuar me Standardin 100 nga etiketa Oeko-Tex, duke garantuar që është i butë për lëkurën.
  • 100% pambuk
  • Mosha 12 muajshe
  • Përmasa 74 cm
  • Ngjyra rozë me pika

4,200 L

1 stok

Veshje për vajza- set me 2 copë 12 muajshe, bërë prej pambuku organik, duke garantuar që produktet kanë një qasje miqësore me mjedisin dhe janë të lirë nga OMGJ-të dhe pesticidet. Seti përmban një palë tuta  dhe një trupore  me mëngë të gjata. Truporja  ka jakë polo, susta  në pjesën e përparme dhe susta mes këmbëve.

Çfarë duhet të dini:

  • Produkt i çertifikuar me Standardin 100 nga etiketa Oeko-Tex, duke garantuar që është i butë për lëkurën.
  • 100% pambuk
  • Mosha 12 muajshe
  • Përmasa 74 cm
  • Ngjyra rozë me pika
Marka

SHPORTA NË BEE

close