,

Shtepia e kukullave viktoriane

Melissa & Doug
Availability:

6 stok


Shtepia e kukullave viktoriane, e pikturuar brenda dhe jashtë. Ajo është e mbushur me detaje të hollësishme për të terhequr vëmendjen e të gjithë fëmijëve. Pjesa e jashtme përfshin një dizanj fantastik klasik për tu dukur sa më interesante tek të vegjlit tuaj. Pjesa e brendshme përfshin letër unike murale në çdo dhomë dhe shkallë të kthyera. Përdorini mobiliet që keni ne shtëpi për të mobiluar gjashtë dhomat e saj.

23,400 L

6 stok

Shtepia e kukullave viktoriane, e pikturuar brenda dhe jashtë. Ajo është e mbushur me detaje të hollësishme për të terhequr vëmendjen e të gjithë fëmijëve. Pjesa e jashtme përfshin një dizanj fantastik klasik për tu dukur sa më interesante tek të vegjlit tuaj. Pjesa e brendshme përfshin letër unike murale në çdo dhomë dhe shkallë të kthyera. Përdorini mobiliet që keni ne shtëpi për të mobiluar gjashtë dhomat e saj.

Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close