Vinçi

Plan Toys
Availability:

1 stok


Vinçi | I strukturuar me një trup të aftë që me të vërtetë rrotullohet përreth, mbrapa dhe me radhë, lart e poshtë! Rripi i nofullës që varet nga kthesa e tij vertikale gjithashtu mund të ulet ose ngrihet.

13,800 L

1 stok

Vinçi | I strukturuar me një trup të aftë që me të vërtetë rrotullohet përreth, mbrapa dhe me radhë, lart e poshtë! Rripi i nofullës që varet nga kthesa e tij vertikale gjithashtu mund të ulet ose ngrihet.

SKU: 8854740060860 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close