,

Vintage Navy School Bag

Leçons de Choses
Availability:

1 stok


Çantë ideale për vogëlushët që shkojnë në kopësht ose për fëmijët në shkollë. Madje akoma më perfekte për ta marrë edhe gjatë eskursioneve të shkurtra. Dizajni është tërheqës dhe praktik falë dy xhepave të përparmë. Gjithashtu është shumë e fortë dhe e lehtë njëkohësisht. Peshon afërsisht 250 gram dhe vogëlushët nuk do të kenë problem për ta mbajtur. Jeni gati ti bëni xhelozë fëmijët e tjerë.

Karakteristikat:

  • Pesha: 250 gr
  • Lahet lehtësisht
  • Materiali jashtëm 100% poliestër
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 35 x 35 x 9 cm

6,900 L

1 stok

Çantë ideale për vogëlushët që shkojnë në kopësht ose për fëmijët në shkollë. Madje akoma më perfekte për ta marrë edhe gjatë eskursioneve të shkurtra. Dizajni është tërheqës dhe praktik falë dy xhepave të përparmë. Gjithashtu është shumë e fortë dhe e lehtë njëkohësisht. Peshon afërsisht 250 gram dhe vogëlushët nuk do të kenë problem për ta mbajtur. Jeni gati ti bëni xhelozë fëmijët e tjerë.

Karakteristikat:

  • Pesha: 250 gr
  • Lahet lehtësisht
  • Materiali jashtëm 100% poliestër
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 35 x 35 x 9 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close