,

Voksi Baby Nest Premium Blue Moon

Voksi
Availability:

1 stok


Komoditet, rehati, ngrohtësi dhe një mjedis i sigurtë për vogëlushët tuaj me Voksi Baby Nest Premium. Dizajni plot stil dhe kombinimi unik i materialeve cilësore bën që vogëlushët tuaj të përjetojnë një ndjejnë të butë ngrohtësie dhe rehatie. Të gjitha pjesët përbërëse të Voksi® Baby Nest Premium janë të certifikuara sipas Oeko-Tex® Standard 100, Klasi 1, i cili siguron që vogëlushët tuaj të jenë të rrethuar nga materiale pa substanca të rrezikshme ose kimikate të dëmshme. Dysheku i fortë por i butë i siguron rehati maksimale foshnjës tuaj ndërsa mbështet qafën dhe shpinën. Ndërsa sipërfaqja e përbërë nga 100% pambuk i jep më tej një ndjenjë të butë përkëdhelëse ndërsa shijon gjumin.

Voksi® Baby Nest Premium, e krijuar jo rastësisht në formë veze imiton ndjenjën e të qenit në barkun e nënës dhe i jep foshnjës tuaj një ndjenjë mbrojtjeje, ngrohtësie dhe përkëdhelje. Kudo ku jeni, në shtëpi apo në udhëtim, me familjen apo me grup miqsh, Voksi® Baby Nest Premium u krijon mundësinë që vogëlushët tuaj të ndihen rehat dhe e bëjnë gjumin ose kohën e lojës shumë më të lehtë.

Nuk ka të mbaruar, Voksi® Baby Nest Premium është krijuar gjithashtu për t’u rritur me fëmijën tuaj. Duke qenë në gjendje të hapni rripin prej lëkure dhe të palosni pjesën e zgjatjes, ju mund t’i siguroni fëmijës tuaj edhe më shumë hapësirë. Çanta praktike e udhëtimit, në të cilën vjen Voksi® Baby Nest Premium, e bën të lehtë të merrni Voksi® Baby Nest Premium me vete në çdo udhëtim. Për t’i siguruar fëmijës tuaj sigurinë më të lartë të mundshme, Voksi® Baby Nest Premium është testuar kundër standardeve të shumëfishta dhe i është nënshtruar disa vlerësimeve të rrezikut, p.sh. nga SGS France.

Çfarë e bën të vyer:

 • Voksi® Baby Nest Premium vjen me një dyshek 3D që mundëson ajrosje totale
 • Të gjitha materialet përbërëse janë certifikuara sipas  STANDARD 100 nga Oeko-Tex® Klasi I
 • E lehtë për ta mbajtur gjatë udhëtimeve
 • Rritet me fëmijën duke u zgjeruar
 • Dyshek i fortë por i butë jep mbështetje shtesë dhe një komoditet të lartë ergonomik
 • Unaza e jashtme e butë por e fortë, e cila pozicionon dhe mbron fëmijën
 • Për të parandaluar rrezikun e mbytjes, nuk ka tela ose litarë të lirshëm

Të dhëna teknike:

 • Madhësia, diametri i jashtëm:  91 cm x 53 cm (kur hapet),  81 cm x 53 cm (kur mbyllet)
 • Madhësia, diametri i brendshëm:  71 cm x30 cm (kur hapet),  59 cm x 30 cm (kur mbyllet)
 • Pëlhura e jashtme: 100% pambuk
 • Pëlhura e brendshme: 100% pambuk
 • Mbushja: 100% poliester
 • Dysheku: 3D, 100% poliester

Udhëzimet për larje

 • Lajeni në 60 ° C
 • Thajeni në temperaturë të ulët
 • Mos e zbardhni,
 • Mos e hekurosni,
 • Mbulesa: Lajeni në 40 ° C me cikël të butë ose lajeni me dorë në 60 ° C
 • Dysheku: Lajeni me dorë në 60 ° C
 • Mosha e përdorimit: përafërsisht 0-7 muaj

16,900 L

1 stok

Komoditet, rehati, ngrohtësi dhe një mjedis i sigurtë për vogëlushët tuaj me Voksi Baby Nest Premium. Dizajni plot stil dhe kombinimi unik i materialeve cilësore bën që vogëlushët tuaj të përjetojnë një ndjejnë të butë ngrohtësie dhe rehatie. Të gjitha pjesët përbërëse të Voksi® Baby Nest Premium janë të certifikuara sipas Oeko-Tex® Standard 100, Klasi 1, i cili siguron që vogëlushët tuaj të jenë të rrethuar nga materiale pa substanca të rrezikshme ose kimikate të dëmshme. Dysheku i fortë por i butë i siguron rehati maksimale foshnjës tuaj ndërsa mbështet qafën dhe shpinën. Ndërsa sipërfaqja e përbërë nga 100% pambuk i jep më tej një ndjenjë të butë përkëdhelëse ndërsa shijon gjumin.

Voksi® Baby Nest Premium, e krijuar jo rastësisht në formë veze imiton ndjenjën e të qenit në barkun e nënës dhe i jep foshnjës tuaj një ndjenjë mbrojtjeje, ngrohtësie dhe përkëdhelje. Kudo ku jeni, në shtëpi apo në udhëtim, me familjen apo me grup miqsh, Voksi® Baby Nest Premium u krijon mundësinë që vogëlushët tuaj të ndihen rehat dhe e bëjnë gjumin ose kohën e lojës shumë më të lehtë.

Nuk ka të mbaruar, Voksi® Baby Nest Premium është krijuar gjithashtu për t’u rritur me fëmijën tuaj. Duke qenë në gjendje të hapni rripin prej lëkure dhe të palosni pjesën e zgjatjes, ju mund t’i siguroni fëmijës tuaj edhe më shumë hapësirë. Çanta praktike e udhëtimit, në të cilën vjen Voksi® Baby Nest Premium, e bën të lehtë të merrni Voksi® Baby Nest Premium me vete në çdo udhëtim. Për t’i siguruar fëmijës tuaj sigurinë më të lartë të mundshme, Voksi® Baby Nest Premium është testuar kundër standardeve të shumëfishta dhe i është nënshtruar disa vlerësimeve të rrezikut, p.sh. nga SGS France.

Çfarë e bën të vyer:

 • Voksi® Baby Nest Premium vjen me një dyshek 3D që mundëson ajrosje totale
 • Të gjitha materialet përbërëse janë certifikuara sipas  STANDARD 100 nga Oeko-Tex® Klasi I
 • E lehtë për ta mbajtur gjatë udhëtimeve
 • Rritet me fëmijën duke u zgjeruar
 • Dyshek i fortë por i butë jep mbështetje shtesë dhe një komoditet të lartë ergonomik
 • Unaza e jashtme e butë por e fortë, e cila pozicionon dhe mbron fëmijën
 • Për të parandaluar rrezikun e mbytjes, nuk ka tela ose litarë të lirshëm

Të dhëna teknike:

 • Madhësia, diametri i jashtëm:  91 cm x 53 cm (kur hapet),  81 cm x 53 cm (kur mbyllet)
 • Madhësia, diametri i brendshëm:  71 cm x30 cm (kur hapet),  59 cm x 30 cm (kur mbyllet)
 • Pëlhura e jashtme: 100% pambuk
 • Pëlhura e brendshme: 100% pambuk
 • Mbushja: 100% poliester
 • Dysheku: 3D, 100% poliester

Udhëzimet për larje

 • Lajeni në 60 ° C
 • Thajeni në temperaturë të ulët
 • Mos e zbardhni,
 • Mos e hekurosni,
 • Mbulesa: Lajeni në 40 ° C me cikël të butë ose lajeni me dorë në 60 ° C
 • Dysheku: Lajeni me dorë në 60 ° C
 • Mosha e përdorimit: përafërsisht 0-7 muaj
Marka

SHPORTA NË BEE

close