,

Wagon

Plan Toys
Availability:

1 stok


Fëmijët do të duan t’i vendosin lodrat e tyre të preferuara brenda dhe t’i tërheqin ato nëpër shtëpi ose jashtë kopsht me këtë karrocë të bukur lodër prej druri. Rrotat e forta përforëzuar me gome sigurojnë një udhëtim të qëndrueshëm dhe fëmijët tuaj mund të personalizojnë karrocën e tyre duke përdorur shkumës në pjesët e zeza. Mënyra e thjeshtë se si litari lidhet përmes një vrime në pjesën e përparme ju lejon të shtoni më shumë vagona ose lodra me rrota për të bërë një tren.

Karakteristikat: 

 • Argëtim dhe kënaqësi pafund
 • Vogëlushët mund ta tërheqin pa problem kudo nëpër shtëpi ose jashtë
 • Mund të personalizohet duke shkruar me shkumës në pjesët e zeza
 • Rrotat janë të përforëcuara me gomë për të ofruar stabilitet
 • Mund të shtohen lodra tërheqëse

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 35 x 25 x 20 cm
 • Mosha: +3 vjeç

13,000 L

1 stok

Fëmijët do të duan t’i vendosin lodrat e tyre të preferuara brenda dhe t’i tërheqin ato nëpër shtëpi ose jashtë kopsht me këtë karrocë të bukur lodër prej druri. Rrotat e forta përforëzuar me gome sigurojnë një udhëtim të qëndrueshëm dhe fëmijët tuaj mund të personalizojnë karrocën e tyre duke përdorur shkumës në pjesët e zeza. Mënyra e thjeshtë se si litari lidhet përmes një vrime në pjesën e përparme ju lejon të shtoni më shumë vagona ose lodra me rrota për të bërë një tren.

Karakteristikat: 

 • Argëtim dhe kënaqësi pafund
 • Vogëlushët mund ta tërheqin pa problem kudo nëpër shtëpi ose jashtë
 • Mund të personalizohet duke shkruar me shkumës në pjesët e zeza
 • Rrotat janë të përforëcuara me gomë për të ofruar stabilitet
 • Mund të shtohen lodra tërheqëse

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 35 x 25 x 20 cm
 • Mosha: +3 vjeç
SKU: 8854740086198 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close