Walk n Roll

Plan Toys
Availability:

6 stok


Walk n Roll | Ideale për këmbësorë të sigurt. E shkëlqyeshme për inkurajimin e veprimtarive bruto motorike ndërsa zhvillon ekuilibrin dhe koordinimin bilateral. Ndërtuar nga druri i ricikluar pa kimikate, i tharë me furrë. Mblidhen me zam E-zero pa formaldehid dhe të veshura me ngjyra jo toksike, me bazë uji.

7,200 L

6 stok

Walk n Roll | Ideale për këmbësorë të sigurt. E shkëlqyeshme për inkurajimin e veprimtarive bruto motorike ndërsa zhvillon ekuilibrin dhe koordinimin bilateral. Ndërtuar nga druri i ricikluar pa kimikate, i tharë me furrë. Mblidhen me zam E-zero pa formaldehid dhe të veshura me ngjyra jo toksike, me bazë uji.

SKU: 8854740051370 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close