, ,

Tuta pambuku

The bonnie mob
Availability:

1 stok


Tuta të bëra nga 100%  prej pambuku

Tuta super të buta dhe shumë të rehatshme, për djem dhe vajza, të bëra 100%  prej pambuku. Këto tuta janë perfekte për fëmijët tuaj, i mbajnë ngrohtë, kanë dizajn të këndshëm dhe nuk i pengojnë aspak gjatë aktiviteteve të tyre.  Mund të kombinohen  në mënyrë të përkryer me bluzat apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Pjesa e belit është me llastik që ju mundëson prindërve për veshje më të trasha poshtë.

Karakteristikat:

 • Tuta të bëra nga 100%  prej pambuku
 • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
 • Pambuku ofron butësi dhe rehati maksimale
 • Janë me dizajn të këndshëm dhe lehtësisht të kombinueshme
 • Tutat mund të lahen me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

Të dhëna teknike: 

 • Materiali: Pambuk

5,400 L

Pastroje zgjedhjen

Tuta të bëra nga 100%  prej pambuku

Tuta super të buta dhe shumë të rehatshme, për djem dhe vajza, të bëra 100%  prej pambuku. Këto tuta janë perfekte për fëmijët tuaj, i mbajnë ngrohtë, kanë dizajn të këndshëm dhe nuk i pengojnë aspak gjatë aktiviteteve të tyre.  Mund të kombinohen  në mënyrë të përkryer me bluzat apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Pjesa e belit është me llastik që ju mundëson prindërve për veshje më të trasha poshtë.

Karakteristikat:

 • Tuta të bëra nga 100%  prej pambuku
 • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
 • Pambuku ofron butësi dhe rehati maksimale
 • Janë me dizajn të këndshëm dhe lehtësisht të kombinueshme
 • Tutat mund të lahen me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

Të dhëna teknike: 

 • Materiali: Pambuk
Marka

Mosha

2-3 vjeç, 3- 4 vjeç, 4-5 vjeç

Materiali

95% Pambuk Organik dhe 5 Kashmir

Certifikime

Certifikuar nga GOTS

SHPORTA NË BEE

close