Sold out!
,

Grim dhe manikyrë

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Grim dhe manikyrë, piktura  për fëmijë!  Thjesht përdorni lapsin me ujë në secilën fletë dhe detajet me ngjyra shfaqen menjëherë! Pastaj lëreni që faqja të thahet për të fshirë figurën dhe mund ta përdorni përsëri dhe përsëri. Ky libër përfshin katër fletë për t’u ngjyrosur, dhe një aktivitet kërkimi per gjetjen e objekteve ne fleta. Fantastike për udhëtime. Promovon aftësi të shkëlqyera për vogëlushëve tuaj. Moshat +3 vjeç

1,200 L

Sold out!

Grim dhe manikyrë, piktura  për fëmijë!  Thjesht përdorni lapsin me ujë në secilën fletë dhe detajet me ngjyra shfaqen menjëherë! Pastaj lëreni që faqja të thahet për të fshirë figurën dhe mund ta përdorni përsëri dhe përsëri. Ky libër përfshin katër fletë për t’u ngjyrosur, dhe një aktivitet kërkimi per gjetjen e objekteve ne fleta. Fantastike për udhëtime. Promovon aftësi të shkëlqyera për vogëlushëve tuaj. Moshat +3 vjeç

Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close