,

Labirinti kafshëve

Melissa & Doug
Availability:

42 stok


Labirinti kafshëve, përmban piktura  për fëmijë. Thjesht përdorni lapsin me ujë në secilën fletë dhe detajet me ngjyra shfaqen menjëherë. Pastaj lëreni që faqja të thahet për të fshirë figurën dhe mund ta përdorni përsëri dhe përsëri. Ky libër përfshin katër fletë për t’u ngjyrosur dhe një aktivitet kërkimi per gjetjen e objekteve ne fleta. Fantastike për udhëtime. Promovon aftësi të shkëlqyera për vogëlushët.

Karakteristikat:

  • Përmban piktura  për fëmijë
  • Përfshin katër fletë për t’u ngjyrosur
  • Fantastike për udhëtime
  • Promovon aftësi të shkëlqyera për vogëlushët

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

1,200 L

42 stok

Labirinti kafshëve, përmban piktura  për fëmijë. Thjesht përdorni lapsin me ujë në secilën fletë dhe detajet me ngjyra shfaqen menjëherë. Pastaj lëreni që faqja të thahet për të fshirë figurën dhe mund ta përdorni përsëri dhe përsëri. Ky libër përfshin katër fletë për t’u ngjyrosur dhe një aktivitet kërkimi per gjetjen e objekteve ne fleta. Fantastike për udhëtime. Promovon aftësi të shkëlqyera për vogëlushët.

Karakteristikat:

  • Përmban piktura  për fëmijë
  • Përfshin katër fletë për t’u ngjyrosur
  • Fantastike për udhëtime
  • Promovon aftësi të shkëlqyera për vogëlushët

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close