,

Nën det- Wow

Melissa & Doug
Availability:

34 stok


Nën det Wow, përmban piktura për fëmijë. Thjesht përdorni lapsin me ujë në secilën fletë dhe detajet me ngjyra shfaqen menjëherë. Pastaj lëreni që faqja të thahet për të fshirë figurën dhe mund ta përdorni përsëri dhe përsëri. Ky libër përfshin katër fletë për t’u ngjyrosur dhe një aktivitet kërkimi per gjetjen e objekteve ne fleta. Fantastike për udhëtime. Promovon aftësi të shkëlqyera për vogëlushët tuaj.

Karakteristikat:

  • Përmban piktura për fëmijë
  • Përfshin katër fletë për t’u ngjyrosur
  • Promovon aftësi të shkëlqyera për vogëlushët tuaj

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

1,200 L

34 stok

Nën det Wow, përmban piktura për fëmijë. Thjesht përdorni lapsin me ujë në secilën fletë dhe detajet me ngjyra shfaqen menjëherë. Pastaj lëreni që faqja të thahet për të fshirë figurën dhe mund ta përdorni përsëri dhe përsëri. Ky libër përfshin katër fletë për t’u ngjyrosur dhe një aktivitet kërkimi per gjetjen e objekteve ne fleta. Fantastike për udhëtime. Promovon aftësi të shkëlqyera për vogëlushët tuaj.

Karakteristikat:

  • Përmban piktura për fëmijë
  • Përfshin katër fletë për t’u ngjyrosur
  • Promovon aftësi të shkëlqyera për vogëlushët tuaj

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close