, ,

Waterfall Junction Train Set and Table

KidKraft
Availability:

1 stok


Kur e jepni këtë set si dhuratë, do të shihni sytë e fëmijëve më të lumtur se kurrë. Seti përbëhet nga më shumë se 112 pjesë dhe përmban gjithçka që u nevojitet fëmijëve për tu argëtuar me orë të tëra. Shina, kthesa, pemë, helikopterë, ujëvarë, shenja qarkullimi, parking, park lojrash, vinçe,  ura, mbikalime dhe nëkalime për të ndryshuar drejtimin dhe shumë të tjera janë pjesë e këtij seti të mrekullueshëm. Mund të luhet vetëm ose në grupe. Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët.

Karakteristikat:

 • Seti përbëhet nga më shumë se 112 pjesë
 • Përmban gjithçka që u duhet fëmijëve për argëtim
 • Lojë argëtuese e bërë prej druri
 • Mund të luhet vetëm ose në grupe
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Ide e bukur dhurate për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat:  102.24 x 87.0 x 40.64 cm
 • Materiali: Dru, MDF dhe Plastikë

44,500 L

1 stok

Kur e jepni këtë set si dhuratë, do të shihni sytë e fëmijëve më të lumtur se kurrë. Seti përbëhet nga më shumë se 112 pjesë dhe përmban gjithçka që u nevojitet fëmijëve për tu argëtuar me orë të tëra. Shina, kthesa, pemë, helikopterë, ujëvarë, shenja qarkullimi, parking, park lojrash, vinçe,  ura, mbikalime dhe nëkalime për të ndryshuar drejtimin dhe shumë të tjera janë pjesë e këtij seti të mrekullueshëm. Mund të luhet vetëm ose në grupe. Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët.

Karakteristikat:

 • Seti përbëhet nga më shumë se 112 pjesë
 • Përmban gjithçka që u duhet fëmijëve për argëtim
 • Lojë argëtuese e bërë prej druri
 • Mund të luhet vetëm ose në grupe
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Ide e bukur dhurate për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat:  102.24 x 87.0 x 40.64 cm
 • Materiali: Dru, MDF dhe Plastikë
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close