,

Weighing Scale

Le Toy Van
Availability:

3 stok


Weighing Scale | Peshore lodre prej druri. Ngjyra neutrale gjinore për të inkurajuar lodrën që të ndahet mes motrave/vëllezërve dhe shoqeve/shokëve, duke zgjeruar përdorimin e lodrave.

Skenari dhe lodra për të luajtur me role inkurajon imagjinatën krijuese, zhvillimin shoqëror dhe gjuhësor.Mund të luhet në mënyrë interaktive, e cila zhvillon aftësi marrëse si dhe bashkëveprim shoqëror. E prodhuar nga druri i qëndrueshëm, kjo lodër lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë.

7,400 L

3 stok

Weighing Scale | Peshore lodre prej druri. Ngjyra neutrale gjinore për të inkurajuar lodrën që të ndahet mes motrave/vëllezërve dhe shoqeve/shokëve, duke zgjeruar përdorimin e lodrave.

Skenari dhe lodra për të luajtur me role inkurajon imagjinatën krijuese, zhvillimin shoqëror dhe gjuhësor.Mund të luhet në mënyrë interaktive, e cila zhvillon aftësi marrëse si dhe bashkëveprim shoqëror. E prodhuar nga druri i qëndrueshëm, kjo lodër lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë.

SKU: 5060023412896 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 12.5 × 11 × 13 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close