, ,

Fustan per vajza

The bonnie mob
Availability:

1 stok


Fustan prej pambuku me mëngë të gjata, me një bazë me gri me panoramikë kozmosi shumëngjyrësh. Një fustan super i butë dhe komod për fëmijët, i cili është i përsosur për aventurat e eksplorimit dhe i lejon ata të lëvizin me lehtësi. Pjesa e butë e brendshme e bën atë më komod për dimër për të dhënë një ndjenjë vërtet të rehatshme ndaj lëkurës delikate, kështu që fëmijët tuaj do të jenë shumë komod kur e veshin. Gjithashtu falë dy xhepave, fëmijët mund të mbajnë edhe aksesorë ose lodra. Në pjesën e pasme me rruaza, të cilat mundësojnë lehtësi në veshje dhe heqje. Është lehtësisht i kombinueshëm edhe me aksesorë të tjerë.

Karakteristikat:

 • Fustan i bërë 100% prej pambukut
 • Fustan super i butë dhe komod për fëmij%t
 • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
 • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
 • Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

Të dhëna teknike:

 • Materiali: Pambuk

6,700 L

Pastroje zgjedhjen

Fustan prej pambuku me mëngë të gjata, me një bazë me gri me panoramikë kozmosi shumëngjyrësh. Një fustan super i butë dhe komod për fëmijët, i cili është i përsosur për aventurat e eksplorimit dhe i lejon ata të lëvizin me lehtësi. Pjesa e butë e brendshme e bën atë më komod për dimër për të dhënë një ndjenjë vërtet të rehatshme ndaj lëkurës delikate, kështu që fëmijët tuaj do të jenë shumë komod kur e veshin. Gjithashtu falë dy xhepave, fëmijët mund të mbajnë edhe aksesorë ose lodra. Në pjesën e pasme me rruaza, të cilat mundësojnë lehtësi në veshje dhe heqje. Është lehtësisht i kombinueshëm edhe me aksesorë të tjerë.

Karakteristikat:

 • Fustan i bërë 100% prej pambukut
 • Fustan super i butë dhe komod për fëmij%t
 • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
 • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
 • Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

Të dhëna teknike:

 • Materiali: Pambuk
Marka

Gjinia

Femra

Materiali

100% pëlhurë pambuku

Mosha

2-3 vjeç, 3- 4 vjeç, 4-5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close