Sold out!
,

Automjetet për ndërtim

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Automjetet për ndërtim | Është koha për tu argëtuar me këto automjete prej druri! Seti me tetë copë përfshin një rul avulli, mikser çimentoje, pirun, kamion, vinçin, karriget dhe një pjesë ndërtimi për të ngritur dhe ngarkuar. Të gjitha janë me ngjyra të ndezura me shumë pjesë lëvizëse që janë argëtuese për fëmijët tre vjeç dhe më të rritur për të kuptuar dhe manovruar.

4,900 L

Sold out!

Automjetet për ndërtim | Është koha për tu argëtuar me këto automjete prej druri! Seti me tetë copë përfshin një rul avulli, mikser çimentoje, pirun, kamion, vinçin, karriget dhe një pjesë ndërtimi për të ngritur dhe ngarkuar. Të gjitha janë me ngjyra të ndezura me shumë pjesë lëvizëse që janë argëtuese për fëmijët tre vjeç dhe më të rritur për të kuptuar dhe manovruar.

SKU: 772131803 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close