, ,

Wooden Play Set Town

Melissa & Doug
Availability:

11 stok


Wooden Play Set Town është e krijuar për orë të tëra loje dhe ideale për udhëtime. Ky bord magnetik prej druri përfshin 120 magnetë shumëngjyrësh gjeometrikë dhe gjashtë karta të dyanëshme. Fëmijët e vegjël do të kënaqen duke përdorur format për të përsëritur 12 fotot gjeometrike të përfshira në kartat, ndërsa fëmijët me te rritur me shumë mundësi do të krijojnë modelet e tyre të mozaikut dhe fotografitë direkt në tabelën magnetike. Ky grup vjen i paketuar në një kuti akrilike të përshtatshme,  me doreza të forta dhe është e gatshme të shkojë kudo që shkojnë fëmijët.

Karakteristikat:

 • Wooden Play Set Town është e krijuar për orë të tëra loje
 • Mund të merret edhe në udhëtime
 • Ky bord magnetik prej druri përfshin 120 magnetë shumëngjyrësh gjeometrikë
 • Ky grup vjen i paketuar në një kuti akrilike

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 35.5 x 43 x 5 cm

6,400 L

11 stok

Wooden Play Set Town është e krijuar për orë të tëra loje dhe ideale për udhëtime. Ky bord magnetik prej druri përfshin 120 magnetë shumëngjyrësh gjeometrikë dhe gjashtë karta të dyanëshme. Fëmijët e vegjël do të kënaqen duke përdorur format për të përsëritur 12 fotot gjeometrike të përfshira në kartat, ndërsa fëmijët me te rritur me shumë mundësi do të krijojnë modelet e tyre të mozaikut dhe fotografitë direkt në tabelën magnetike. Ky grup vjen i paketuar në një kuti akrilike të përshtatshme,  me doreza të forta dhe është e gatshme të shkojë kudo që shkojnë fëmijët.

Karakteristikat:

 • Wooden Play Set Town është e krijuar për orë të tëra loje
 • Mund të merret edhe në udhëtime
 • Ky bord magnetik prej druri përfshin 120 magnetë shumëngjyrësh gjeometrikë
 • Ky grup vjen i paketuar në një kuti akrilike

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 35.5 x 43 x 5 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close