Qyteti i drurit

Melissa & Doug
Availability:

11 stok


Ndërtoni dhe kultivoni një botë të mbushur me imagjinatë. Set prej 33 pjesësh të kafshëve, ndërtesave dhe pjesëve të lojrave me ferme përfshin një traktor me rrota me madhësi për të transportuar kafshët e fermës në të gjithë fermën. Blloqet prej druri janë zbukuruar në mënyrë të shndritshme nga njëra anë dhe janë të shkëlqyera për grumbullimin, renditjen, numërimin dhe ndërtimin, si dhe janë krijuar për të luajtur në mënyrë perfekte me qilimat e aktivitetit Melissa & Doug. Ky set është një mënyrë e përkryer argëtimi  për fëmijët +3 vjeç dhe për të zhvilluar aftësi të shkëlqyera motorike  dhe inkurajon tregimin dhe lojën imagjinare.

Karakteristikat:

 • Set prej 33 pjesësh të kafshëve, ndërtesave dhe pjesëve të lojrave me ferme
 • Blloqet prej druri janë zbukuruar në mënyrë të shndritshme nga njëra anë
 • Përshtaten edhe për të luajtur me qilimin e aktivitetit të Melissa & Doug
 • Set argëtues dhe për të zhvilluar aftësi të shkëlqyera motorike
 • Inkurajon tregimin dhe lojën imagjinare

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit: 43.2 x 37.1 x 5.58 cm
 • Mosha: +3 vjeç

6,400 L

11 stok

Ndërtoni dhe kultivoni një botë të mbushur me imagjinatë. Set prej 33 pjesësh të kafshëve, ndërtesave dhe pjesëve të lojrave me ferme përfshin një traktor me rrota me madhësi për të transportuar kafshët e fermës në të gjithë fermën. Blloqet prej druri janë zbukuruar në mënyrë të shndritshme nga njëra anë dhe janë të shkëlqyera për grumbullimin, renditjen, numërimin dhe ndërtimin, si dhe janë krijuar për të luajtur në mënyrë perfekte me qilimat e aktivitetit Melissa & Doug. Ky set është një mënyrë e përkryer argëtimi  për fëmijët +3 vjeç dhe për të zhvilluar aftësi të shkëlqyera motorike  dhe inkurajon tregimin dhe lojën imagjinare.

Karakteristikat:

 • Set prej 33 pjesësh të kafshëve, ndërtesave dhe pjesëve të lojrave me ferme
 • Blloqet prej druri janë zbukuruar në mënyrë të shndritshme nga njëra anë
 • Përshtaten edhe për të luajtur me qilimin e aktivitetit të Melissa & Doug
 • Set argëtues dhe për të zhvilluar aftësi të shkëlqyera motorike
 • Inkurajon tregimin dhe lojën imagjinare

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit: 43.2 x 37.1 x 5.58 cm
 • Mosha: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close