, ,

Workbench

Plan Toys
Availability:

5 stok


Workbench | Ky dollap pune i punuar me dorë përfshin 22 pjesë mjetesh: çekiç, kaçavidë, bulona dhe shumë mjete të tjera. E dizenjuar për tu përshtatur në sipërfaqe të ndryshme, kjo lodër mund të përdoret në një tryezë, raft dhe madje edhe në dysheme. E përshtatshme për fëmijët mbi 3 vjeç

8,700 L

5 stok

Workbench | Ky dollap pune i punuar me dorë përfshin 22 pjesë mjetesh: çekiç, kaçavidë, bulona dhe shumë mjete të tjera. E dizenjuar për tu përshtatur në sipërfaqe të ndryshme, kjo lodër mund të përdoret në një tryezë, raft dhe madje edhe në dysheme. E përshtatshme për fëmijët mbi 3 vjeç

Marka

SHPORTA NË BEE

close