,

Xhaketë për djem

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Xhaketë për djem nga 3 deri në 12 vjeç. Prodhuar nga gëzof pambuku me një rresht të thurur për ngrohtësi shtesë. Ndërveprimi i ngjyrave të kundërta dhe me një simbol të madh në gjoks.

Karakteristikat:

  • Materiali është 100% pambuk
  • Mosha 3-12 vjeç

8,600 L9,400 L

Pastroje zgjedhjen
Marka

Mosha

10 vjeç, 12 vjeç, 3 vjeç, 4 vjeç, 5 vjeç, 6 vjeç, 8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close