, ,

Yoyo Circus

EurekaKids
Availability:

1 stok


Yoyo Circus është një lodër klasike me origjinë kineze. Nga specialistët sugjerohet si lodër e domosdoshme për çdo fëmijë. Ky dizajn fantastik nga Eurekakids është bërë prej druri dhe ka ilustrime të frymëzuara nga bota e cirkut.

Karakteristikat:

 • Është një lodër klasike me origjinë kineze
 • Sugjerohet si lodër e domosdoshme për çdo fëmijë
 • E bërë prej druri
 • Përmban ilustrime të frymëzuara nga bota e cirkut

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +3 vjeç
 • Përmasat (diametër):  5 cm

 

650 L

1 stok

Yoyo Circus është një lodër klasike me origjinë kineze. Nga specialistët sugjerohet si lodër e domosdoshme për çdo fëmijë. Ky dizajn fantastik nga Eurekakids është bërë prej druri dhe ka ilustrime të frymëzuara nga bota e cirkut.

Karakteristikat:

 • Është një lodër klasike me origjinë kineze
 • Sugjerohet si lodër e domosdoshme për çdo fëmijë
 • E bërë prej druri
 • Përmban ilustrime të frymëzuara nga bota e cirkut

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +3 vjeç
 • Përmasat (diametër):  5 cm

 

SKU: 8435404810993 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close