Zana

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Zana | Një kukull zanash kartoni me bazën e saj të prezantimit dhe 3 veshje të prera për të veshur shoqëruesin e saj të vogël në 3 stile të ndryshme: kostum, të brendshme dhe të mrekullueshme. Një pllakë ngjitësish kompletojnë tualetin për të aksesuar sa më mirë këtë karakter të vogël: Syzet, orët, garlands dhe konffet, varet nga ju! E pershtatshem për moshat +3 vjec.

1,500 L

1 stok

Zana | Një kukull zanash kartoni me bazën e saj të prezantimit dhe 3 veshje të prera për të veshur shoqëruesin e saj të vogël në 3 stile të ndryshme: kostum, të brendshme dhe të mrekullueshme. Një pllakë ngjitësish kompletojnë tualetin për të aksesuar sa më mirë këtë karakter të vogël: Syzet, orët, garlands dhe konffet, varet nga ju! E pershtatshem për moshat +3 vjec.

SKU: 3575677113768 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close