, ,

Zig & Go (45 copë)

Djeco
Availability:

5 stok


 Zig & Go është seti ideal për argëtimin e fëmijëve tuaj. Kjo lojë konstruktiksioni u mundësojnë fëmijëve të zhvillojnë imagjinatën dhe kreativitetin.  Ideuar nga Jean-René Ménard, një “Geo Finder” pasionant i cili imagjinon sekuenca të çuditshme, befasuese dhe spektakolare për këtë koleksion të ri Zig & Go.

Falë këtij seti fëmija juaj do të duhet të demonstrojë aftësi në ngritjen e aksesorëve dhe formimin e një rrjedhe të caktuar. Gjithashtu për të kuptuar zgjuarsinë e një reaksioni zinxhir, për të mësuar shpejtësinë që ndryshon sipas peshës së një aksesori dhe për të vlerësuar distancat që i ndajnë ato.

Karakteristikat:

  • Një set që zhvillon imagjinatën dhe kreativitetin
  • Argëtuese dhe edukative
  • Seti përmban një broshurë shpjeguese dhe udhëzuese hap pas hapi me 3 modele të siguruara
  • E përshtatshme për moshat: +8 vjeç

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 32.5 x 24.5 x 5.5 cm

6,500 L

5 stok

 Zig & Go është seti ideal për argëtimin e fëmijëve tuaj. Kjo lojë konstruktiksioni u mundësojnë fëmijëve të zhvillojnë imagjinatën dhe kreativitetin.  Ideuar nga Jean-René Ménard, një “Geo Finder” pasionant i cili imagjinon sekuenca të çuditshme, befasuese dhe spektakolare për këtë koleksion të ri Zig & Go.

Falë këtij seti fëmija juaj do të duhet të demonstrojë aftësi në ngritjen e aksesorëve dhe formimin e një rrjedhe të caktuar. Gjithashtu për të kuptuar zgjuarsinë e një reaksioni zinxhir, për të mësuar shpejtësinë që ndryshon sipas peshës së një aksesori dhe për të vlerësuar distancat që i ndajnë ato.

Karakteristikat:

  • Një set që zhvillon imagjinatën dhe kreativitetin
  • Argëtuese dhe edukative
  • Seti përmban një broshurë shpjeguese dhe udhëzuese hap pas hapi me 3 modele të siguruara
  • E përshtatshme për moshat: +8 vjeç

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 32.5 x 24.5 x 5.5 cm
Marka

Mosha

+8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close