Zjarrëfikësi

Plan Toys
Availability:

3 stok


Zjarrëfikësi Plantoys është i pajisur me një shkallë të madhe rrotulluese dhe të zgjatshme dhe një çorape zjarri. Një kamion zjarri – Edicion i kufizuar – i bërë prej gome të ricikluar dhe një dizajn të rafinuar për t’i afruar sa më shumë realitetit sa më shumë të jetë e mundur. Përfundimi i pangjyrë i drurit i jep këtij kamioni të zjarrit të dimensionuar bujar (të gjatë 35 cm) një pamje të pamohueshme. Ky kamion zjarri është pjesë e edicionit të koleksionistit PlanToys. Mos hezitoni të zbuloni kamionin ose buldozerin për një koleksion të plotë!

18,800 L

3 stok

Zjarrëfikësi Plantoys është i pajisur me një shkallë të madhe rrotulluese dhe të zgjatshme dhe një çorape zjarri. Një kamion zjarri – Edicion i kufizuar – i bërë prej gome të ricikluar dhe një dizajn të rafinuar për t’i afruar sa më shumë realitetit sa më shumë të jetë e mundur. Përfundimi i pangjyrë i drurit i jep këtij kamioni të zjarrit të dimensionuar bujar (të gjatë 35 cm) një pamje të pamohueshme. Ky kamion zjarri është pjesë e edicionit të koleksionistit PlanToys. Mos hezitoni të zbuloni kamionin ose buldozerin për një koleksion të plotë!

SKU: 8854740061225 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close