,

Zjarrëfikësja

Plan Toys
Availability:

2 stok


Zjarrëfikësja është një lodër shtytëse e krijuar posaçërisht për duar të vogla në rritje. Shikoni ndërsa zjarrfikësi rrotullohet 360 ° rreth e rrotull dhe kur shtyhet përtej dyshemesë!

Zhvillon:

  • koordinim përmes shtrëngimit, shtytjes dhe rrotullimit
  • imagjinatën përmes pretendimit të lojës
  • ndjekjen vizuale
  • eksplorim taktik
  • të mësuarit shkak dhe pasojë

3,300 L

2 stok

Zjarrëfikësja është një lodër shtytëse  e krijuar posaçërisht për duar të vogla në rritje. Shikoni ndërsa zjarrfikësi rrotullohet 360 ° rreth e rrotull dhe kur shtyhet përtej dyshemesë!

Zhvillon:

  • koordinim përmes shtrëngimit, shtytjes dhe rrotullimit
  • imagjinatën përmes pretendimit të lojës
  • ndjekjen vizuale
  • eksplorim taktik
  • të mësuarit shkak dhe pasojë

SKU: 8854740056870 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 16.2 × 6.7 × 16.2 cm
Marka

Mosha

+12 muajsh

SHPORTA NË BEE

close