30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Fustan për festa dhe ceremoni 8,600 L
  10 vjeç12 vjeç

  Festat do jenë akoma më të bukura dhe të veçanta këtë verë me fustanin e ceremonisë dhe eventeve të ofrurar nga Petit Bateau. Fustani liri, i cili vjen me një dizajn të veçantë, ngjyrë të bardhë dhe me mëngë të shkurtra. Plot stil, elegancë dhe me detaje të bukura, duke filluar nga jaka dhe pjesa e fundit. Vjen me një dizajn të thjeshtë dhe plot finesë.

  Karakteristikat:

  • Fustan veror për evente dhe cermoni
  • Dizajn dhe stil i veçantë
  • Fustan tyli me mëngë të shkurta
  • Ideal për festa

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 10/ 12 vjeç
 • Fustan për festa dhe ceremoni 20,200 L
  8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Festat do jenë akoma më të bukura dhe të veçanta këtë verë me fustanin e ceremonisë dhe eventeve të ofrurar nga Petit Bateau. Fustani i tylit vjen me një dizajn të veçantë, ngjyrë të bardhë dhe me mëngë të shkurtra. Plot stil, elegancë dhe me detaje të bukura, duke filluar nga mëngët dhe pjesa e fundit. Vjen me një dizajn të thjeshtë dhe plot finesë.

  Karakteristikat:

  • Fustan veror për evente dhe cermoni
  • Dizajn dhe stil i veçantë
  • Fustan tyli me mëngë të shkurta
  • Ideal për festa

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk, Poliestër
  • Mosha: 8/10/ 12 vjeç
 • Fustan për festa dhe ceremoni 8,700 L
  12 vjeç

  Festat do jenë akoma më të bukura dhe të veçanta këtë verë me fustanin e ceremonisë dhe eventeve të ofrurar nga Petit Bateau. Fustani vjen me një dizajn të veçantë, ngjyrë të bardhë dhe me mëngë të shkurtra. Plot stil, elegancë dhe me detaje të bukura, duke filluar nga jaka, tyli dhe pjesa e fundit. Vjen me dy shtresa, edhe pse me dizajn të ndryshëm, krijojnë një kombinim të bukur.

  Karakteristikat:

  • Fustan veror për evente dhe cermoni
  • Dizajn dhe stil i veçantë
  • Fustan me mëngë të shkurta
  • Ideal për festa

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk, Poliestër, Poliamid
  • Mosha:  12 vjeç
 • Fustan për festa dhe ceremoni 9,400 L
  5 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Festat do jenë akoma më të bukura dhe të veçanta këtë verë me fustanin e ceremonisë dhe eventeve të ofrurar nga Petit Bateau. Fustani i tylit vjen me një dizajn të veçantë, ngjyrë të bardhë dhe me mëngë të shkurtra. Plot stil, elegancë dhe me detaje të bukura, duke filluar nga mëngët, tyli dhe pjesa e fundit.

  Karakteristikat:

  • Fustan veror për evente dhe cermoni
  • Dizajn dhe stil i veçantë
  • Fustan tyli me mëngë të shkurta
  • Ideal për festa

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk, Poliestër, Poliamid
  • Mosha: 5/10/ 12 vjeç
 • Fustan për festa dhe ceremoni 9,600 L
  3 vjeç5 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Festat do jenë akoma më të bukura dhe të veçanta këtë verë me fustanin e ceremonisë dhe eventeve të ofrurar nga Petit Bateau. Fustani vjen me një dizajn të veçantë, ngjyrë të bardhë dhe me mëngë të shkurtra. Plot stil, elegancë dhe me detaje të bukura, duke filluar nga jaka, tyli dhe pjesa e fundit.

  Karakteristikat:

  • Fustan veror për evente dhe cermoni
  • Dizajn dhe stil i veçantë
  • Fustan me mëngë të shkurta
  • Ideal për festa

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk, Poliestër, Elastan, Poliamid
  • Mosha: 3/5/10/ 12 vjeç
 • Tuta të shkurtra- Të kuqe 3,600 L
  5 vjeç6 vjeç10 vjeç

  Tuta të shkurtra me prerje komode dhe pelhurë super e butë, e bërë nga pambuku, i bëjnë një aksesor praktik dhe të bukur. Materiali cilësor lejon ajrosjen dhe nuk lejon mbinxehjen. Tutat kanë një brez elastik në mënyrë që të mos rrëshqasin kur fëmijët luajnë dhe lëvizin përreth.

  Karakteristikat:

  • Tuta të shkurtra
  • Dizajn plot stil dhe material super i butë
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk
  • Mosha: 5/6/10 vjeç
 • Pantallona të shkurtra për vajza 5,500 L6,100 L
  3 vjeç8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Pantallona të shkurtra me prerje komode dhe pelhurë super e butë,  bërë nga pambuku, i bëjnë një aksesor praktik dhe të bukur. Materiali cilësor lejon ajrosjen dhe nuk lejon mbinxehjen. Tutat kanë një  rrip me të njejtin dizajn në mënyrë që të mos rrëshqasin kur fëmijët luajnë dhe lëvizin përreth. Janë perfekte për një veshje verore dhe mund të kombinohen lehtësisht me bluza.

  Karakteristikat:

  • Pantallona të shkurtra për vajza
  • Dizajn plot stil dhe material super i butë
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk
  • Mosha: 3/8/10/12 vjeç
 • Bluzë me rripa për vajza 3,100 L
  4 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Bluzë me rripa,  komode dhe perfekte për verën, e cila vjen me dizajn e një breshke me ngjyra verore. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me rripa për vajza
  • Ideale për sezonin veror
  • Komode
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë për vajza me mëngë të gjata 3,800 L4,100 L
  4 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Bluzë me mëngë të gjata,  ideale për pranverë, verë dhe vjeshtë, e cila vjen me dizajn me kombinim ngjyrash të ëmbla për vajza dhe me printe lulesh. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të gjata për vajza
  • Ideale për sezonin veror
  • Kombinim ngjyrash të ëmbla
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë për djem me mëngë të shkurtra 3,100 L3,600 L
  5 vjeç6 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  ideale për verën, e cila vjen me dizajn me dizajn të veçantë ngjyrë blu, me printime kombinime ngjyrash të bardhë dhe verdhë. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra për djem
  • Ideale për sezonin veror
  • Dizajn i veçantë
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 5/6/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë për djem me mëngë të shkurtra 2,900 L3,400 L
  5 vjeç6 vjeç8 vjeç12 vjeç

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  ideale për verën, e cila vjen me dizajn me dizajn të veçantë, print me panoramikë surfing, ngjyrë të bardhë dhe kontrast blu tek jaka. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra për djem
  • Ideale për sezonin veror
  • Dizajn i veçantë
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 5/6/8/12 vjeç
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë për vajza me mëngë të shkurtra 2,900 L3,100 L
  4 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç12 vjeç

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  ideale për verën, e cila vjen me dizajn me dizajn të veçantë, print plot ngjyra, me panoramikë lulesh dhe një zog. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra për vajza
  • Ideale për sezonin veror
  • Dizajn i veçantë
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë për djem me mëngë të shkurtra 3,200 L3,900 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  ideale për verën, e cila vjen me dizajn me dizajn të veçantë, print trigri, ngjyrë nuance të së kuqes dhe me kontraste tek jaka. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra për djem
  • Ideale për sezonin veror
  • Dizajn i veçantë
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10 vjeç
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë për vajza me mëngë të shkurtra 3,800 L4,000 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  ideale për verën, e cila vjen me dizajn me kombinim ngjyrash të ëmbla për vajza. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Pjesa e pasme pas jakës është e hapur me një perçinë duke e bërë praktike në heqje dhe veshje. Gjithashtu vjen me detaje të veçanta tek mëngët.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra për vajza
  • Ideale për sezonin veror
  • Kombinim ngjyrash të ëmbla
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10 vjeç
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Thes gjumi pambuku verore- Bliss Mustard 6,200 L

  Thes gjumi pambuku verore, ngjyrë bliss mustard, është një zgjidhje perfekte sidomos për foshnjet e sapolindura, që i mban super komodë dhe ngrohtë.  Vogëlushët e kanë të pamundur heqjen e batanijes me këmbë, pasi i ka këmbëzat e mbyllura dhe zinxhiri që hapet në pjesën fundore e bën më të lehtë ndërrimin  gjatë gjumit. Është pa mëngë, bërë në pëlhurë të butë muslin, me dizajn plot stil, e cila padiskutim është e përkryer për muajt e ngrohtë të verës. Pambuku i muslinit është lehtësisht i ajrosshëm, i butë dhe i rehatshëm.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për muajt e parë
  • I bërë nga material muslini i ajrosshëm
  • Është e përkryer për muajt e ngrohtë të verës
  • Zinxhir për hapje, për të krijuar lehtësi në ndërrim gjatë kohës që është në gjumë
  • Larje në proces delikat në 30 gradë
  • Mund të përdoret hekur për hekurosje

  Të dhënat teknike:

  • E përshtatshme për vogëlushët me gjatësi: 70 cm
  • Ngjyra: Bliss Mustard
  • Mosha e përshtatshme: Nga 2 deri në 9 muajsh

  Ka stok

 • Thes gjumi pambuku verore- Bliss Rust 6,200 L

  Thes gjumi pambuku verore, ngjyrë bliss rust, është një zgjidhje perfekte sidomos për foshnjet e sapolindura, që i mban super komodë dhe ngrohtë.  Vogëlushët e kanë të pamundur heqjen e batanijes me këmbë, pasi i ka këmbëzat e mbyllura dhe zinxhiri që hapet në pjesën fundore e bën më të lehtë ndërrimin  gjatë gjumit. Është pa mëngë, bërë në pëlhurë të butë muslin, me dizajn plot stil, e cila padiskutim është e përkryer për muajt e ngrohtë të verës. Pambuku i muslinit është lehtësisht i ajrosshëm, i butë dhe i rehatshëm.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për muajt e parë
  • I bërë nga material muslini i ajrosshëm
  • Është e përkryer për muajt e ngrohtë të verës
  • Zinxhir për hapje, për të krijuar lehtësi në ndërrim gjatë kohës që është në gjumë
  • Larje në proces delikat në 30 gradë
  • Mund të përdoret hekur për hekurosje

  Të dhënat teknike:

  • E përshtatshme për vogëlushët me gjatësi: 70 cm
  • Ngjyra: Bliss Rust
  • Mosha e përshtatshme: Nga 2 deri në 9 muajsh

  Ka stok

 • Thes gjumi pambuku verore Lemon Squash- Rozë/ E Verdhë 6,200 L

  Thes gjumi pambuku verore Lemon Squash është një zgjidhje perfekte sidomos për foshnjet e sapolindura, që i mban super komodë dhe ngrohtë.  Vogëlushët e kanë të pamundur heqjen e batanijes me këmbë, pasi i ka këmbëzat e mbyllura dhe zinxhiri që hapet në pjesën fundore e bën më të lehtë ndërrimin  gjatë gjumit. Është pa mëngë, bërë në pëlhurë të butë muslin, me dizajn plot stil, e cila padiskutim është e përkryer për muajt e ngrohtë të verës. Pambuku i muslinit është lehtësisht i ajrosshëm, i butë dhe i rehatshëm.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për muajt e parë
  • I bërë nga material muslini i ajrosshëm
  • Është e përkryer për muajt e ngrohtë të verës
  • Zinxhir për hapje, për të krijuar lehtësi në ndërrim gjatë kohës që është në gjumë
  • Larje në proces delikat në 30 gradë
  • Mund të përdoret hekur për hekurosje

  Të dhënat teknike:

  • E përshtatshme për vogëlushët me gjatësi: 70 cm
  • Ngjyra: Rozë/E verdhë
  • Mosha e përshtatshme: Nga 0 deri në 12 muajsh

  Ka stok

 • Çadër dielli Bugaboo 6,100 L

  Mbroni të vogëlushët tuaj nga rrezet e diellit me çadrën e Bugaboo, e cila është krijuar posaçërisht si aksesor për karrocat Bugaboo.  Çadra ofron mbrojtje UPF 50+ dhe  mundëson nivelin më të madh të errësirës që mbron plotësisht vogëlushët  nga dielli i fortë. Me çadrën Bugaboo asnjë gjë nuk mund ti pengojë prindërit për të nxjerrë shëtitje vogëlushët e tyre.

  Karakteristikat:

  • Ofron mbrojtje maksimale UPF 50+ ndaj rrezeve të diellit
  • Është krijuar posaçërisht si aksesor për karrocat Bugaboo
  • Lehtë për t’u instaluar
  • Tre pika rrotullimi për një ripozicionim të lehtë për të ofruar mbrojtje optimale

  E përputhshme me:

  • Bugaboo Butterly
  • Donkey,  Donkey 2, Donkey 3 
  • Lynx
  • Bee 2007, Bee 2010, Bee 3, Bee 5, Bee 6
  • Cameleon 3, Cameleon 3 plus, Cameleon 2007
  • Fox, Fox 2, Fox 3
  • Buffalo

  Ka stok

 • Expansion Pack- 40 pjesë 7,100 L

  Një grup ndërtimi dhe kreativitet magnetik, e përbërë nga 40 pjesë me ngjyra të ndryshme. Janë perfekte sepse do të nxisin kreativitetin, imagjinatën dhe të mësuarit përmes lojës. E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi të pakufishme përmes lojës. Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim.

  Paketa përfshin:

  • 4 katrorë të mëdhenj
  • 2 katrorë jeshil
  • 2 katrorë portokalli
  • 36 sheshe të vegjel ngjyra të ndryshme

  Karakteristikat:

  • Fëmijët do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit STEAM
  • Expansion Pack përbëhet  prej 40 pjesësh
  • Përmban forma gjeometrike të ndryshme, e cila do të gjallërojë imagjinatën dhe do të inkurajojë lojën pa fund
  • E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi
  • Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 1.68 kg
  • Përmasat: 24 x 17 x 7 cm

   

  Ka stok

 • Creative Pack- 100 pjesë 12,400 L

  Një grup ndërtimi dhe kreativitet magnetik, e përbërë nga 100 pjesë me ngjyra të ndryshme. Janë perfekte sepse do të nxisin kreativitetin, imagjinatën dhe të mësuarit përmes lojës. E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi të pakufishme përmes lojës. Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim.

  Paketa përfshin:

  • 6 katrorë të mëdhenj
  • 36 katrorë të vegjël
  • 12 trekëndësha barabrinjës
  • 12 trekëndësha kënddrejtë
  • 12 trekëndësha dykëndësh
  • 6 copa katrore dritare
  • 6 copa katrore të zbrazëta (kornizat e dyerve)
  • 4 drejtkëndësha
  • 6 porta katrore
  • Broshura e ideve

  Karakteristikat:

  • Fëmijët do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit STEAM
  • Creative Pack përbëhet  prej 100 pjesësh
  • Përmban forma gjeometrike me 8 ngjyra të ndryshme, e cila do të gjallërojë imagjinatën dhe do të inkurajojë lojën pa fund
  • E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi
  • Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

   

  Ka stok

 • Karroca Melio River Blue 61,200 L

  Dëshironi të jeni të rehatshëm dhe fleksibël kur jeni në lëvizje? Atëherë Cybex Melio është pikërisht karroca e duhur për ju. Fleksibël, komode dhe plot stil e elegancë, e cila do ta tërheqë padiskutim vëmendjen. Melio ofron komoditet dhe siguri maksimale për vogëlushët.  Ulësja është e pajisur me një rrip me 5 pika dhe një shirit sigurie në mënyrë që vogëlushët tuaj të ulen të sigurt në karrocë. Njësia e sediljes është e konvertueshme dhe mund të instalohet në modalitetin e kthyer përpara ose në modalitetin e kthyer nga pas. Mbështetja e shpinës mund të rregullohet në tre nivele të ndryshme dhe mund të anohet në një pozicion shtrirë plotësisht të sheshtë me vetëm njërën dorë.

  Në ditët e ndritshme të verës, tenda XXL me mbrojtje UV 50 mund të hiqet nga mbështetësja e rrjetës për të siguruar ventilim dhe ajrosje për vogëlushët. Dy hapësira me rrjetë janë perfekte për të mos krijuar mbinxehje gjatë shëtitjeve me temperatura të larta. Amortizim i butë në rrotat e pasme dhe në pjesën e përparme, mundëson të udhëtoni të qetë në të gjitha sipërfaqet. Sistemi i udhëtimit 4-në-1 e bën shasinë Melio të përputhshme me ulëset e makinave.

  Karakteristikat:

  • Ofron rehati dhe komoditet maksimal
  • Siguri maksimale
  • Dizajn plot elengancë
  • Njësia e sediljes është e konvertueshme
  • Tre nivele rregullimi për mbështetësen e shpinës
  • Tendë XXL me mbrojtje UV 50
  • Amortizim i butë në rrotat e pasme dhe në pjesën e përparme
  • E përputhshme me ulëset e makinave

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 6.2 kg
  • Mosha nga lindja deri në afro 3 vjeç
  • Kapaciteti: Deri në 15 kg
  • Përmasat (hapur): 82- 91 x 49 x 96.5 cm
  • Përmasat (mbyllur): 69 x 49 x 29 cm

  Ka stok

 • Govatë Stokke®- Rozë 6,000 L

  Govata Stokke® është shumë praktike, e lehtë për t’u përdorur dhe mund të merret kollaj me vete edhe kur udhëtoni. Gjithashtu govata mund të paloset në sekonda dhe uji derdhet lehtësisht përmes tapës në pjesën e poshtme, e cila është ndjeshme ndaj nxehtësisë dhe u jep prindërve një sugjerim ne lidhje me temperaturën e ujit. Ky produkt nga marka revolucionare Stokke është i fortë për të mbajtur dhe e përdorshme nga fëmijët deri në moshën katër vjeç.

  Karakteristikat:

  • E përshtatshme për femijët nga mosha 0- 4 vjeç
  • Pastrohet lehtësisht me ujë të ngrohtë dhe me sapun
  • E disponueshme në disa variante, me konture me ngjyra të ndryshme
  • Mbështetje ergonomike për të porsalindurin tuaj në kohën e banjës

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: PP+TPE
  • Përmasat e hapur: 66 x 35 x 24 cm

  Këshillë!

  Ju lutemi vini re se tapa prej gome e ndjeshme ndaj nxehtësisë së ujit nuk është termometër! Gjithmonë kontrolloni temperaturën e ujit me dorë për të siguruar që ajo është temperatura e duhur për rehatinë dhe sigurinë e fëmijës tuaj. Nëse keni dyshime, përdorni saktësisht një termometër të besueshëm.

  Ka stok

 • Govatë Dhe Suport Stokke®- Transparent blu 8,200 L

  Govata dhe suporti Stokke® – Govata është shumë praktike, e lehtë për t’u përdorur dhe mund të merret kollaj me vete edhe kur udhëtoni. Gjithashtu govata mund të paloset në sekonda dhe uji derdhet lehtësisht përmes tapës në pjesën e poshtme, e cila është ndjeshme ndaj nxehtësisë dhe u jep prindërve një sugjerim ne lidhje me temperaturën e ujit.  Për siguri shtesë ka një bazë jo rrëshqitëse, që fëmija mos të rrëshkasë gjatë larjes. Ky produkt nga marka revolucionare Stokke është i fortë për të mbajtur dhe e përdorshme nga fëmijët deri në moshën katër vjeç. Stokke Newborn  përshtatet në mënyrë perfekte brenda në govatën e larjes Stokke Flexi Bath. Është projektuar për t’iu përshtatur formës natyrale të trupit të foshnjeve dhe ofron mbështetje ergonomike gjatë kohës së banjës.

   

  Karakteristikat:

  • E përshtatshme për femijët nga mosha 0- 4 vjeç
  • Pastrohet lehtësisht me ujë të ngrohtë dhe me sapun
  • E disponueshme në disa variante, me konture me ngjyra të ndryshme
  • Mbështetje ergonomike për të porsalindurin tuaj në kohën e banjës
  • Imiton në perfeksion mbështetjen e një krahu të qëndrueshëm të një prindi

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: PP+TPE
  • Përmasat e palosur: 64 x 24 x 8 cm;
  • Përmasat e hapur: 66 x 35 x 24 cm
  • Pesha: 1.7 kg

  Këshillë!

  Ju lutemi vini re se tapa prej gome e ndjeshme ndaj nxehtësisë së ujit nuk është termometër! Gjithmonë kontrolloni temperaturën e ujit me dorë për të siguruar që ajo është temperatura e duhur për rehatinë dhe sigurinë e fëmijës tuaj. Nëse keni dyshime, përdorni saktësisht një termometër të besueshëm

  S’ka stok

 • Fustan trupi me mëngë të shkurtra 3,800 L4,000 L
  3 muajsh6 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Fustan trupi me mëngë të shkurtra për moshën nga 3 deri në 24 muajsh, mbyllur tek këmbët dhe detajet tek krahët. Dizajni floral vjen plot ngjyra verore.  Janë të çertifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke ofruar butësi maksimale dhe mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Janë perfekte për stinën e verës ose për brenda në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Fustan trupi me mëngë të shkurtra
  • Ofron butësi maksimale
  • Bërë me material pambuku
  • Dizajn praktik dhe me plot stil veror

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/6/18/24 muajsh
  • Mosha: 100% pambuk
 • Set kostum me mëngë të shkurtra 5,500 L
  3 muajsh6 muajsh12 muajsh18 muajsh

  Set kostum me mëngë të shkurtra për moshën nga 3 deri në 12 muajsh, me qafa praktike dhe me hapje me preçina poshtës jakës. Dizajni vjen me ngjyrë të nuancës bardhë dhe me printe simbolin e Petit Bateau. Pjesa e bluzes hapet plotësisht pasi është me preçina.   Tutat vijnë me ngjyrë të nuancës blu dhe me dizajn me vija. Janë të çertifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke ofruar butësi maksimale dhe mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Janë perfekte për stinën e verës ose për brenda në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Set kostum me mëngë të shkurtra
  • Tuta dhe bluza
  • Ofron butësi maksimale
  • Bërë me material pambuku
  • Dizajn praktik dhe me plot stil veror

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/ 6/ 12 muajsh
  • Mosha: 100% pambuk
 • Set kostum me mëngë të shkurtra 4,400 L
  3 muajsh6 muajsh

  Set kostum me mëngë të shkurtra për moshën nga 3 deri në 6 muajsh, me qafa praktike dhe me hapje me preçina poshtës jakës. Dizajni vjen me ngjyrë të nuancës bardhë dhe me printe lulesh shumëngjyrëshe. Detajet e jakës dhe mëngëve i japin një stil të veçantë.   Tutat vijnë me ngjyrë të nuancës rozë dhe me dizajn me kuadrate. Janë të çertifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke ofruar butësi maksimale dhe mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Janë perfekte për stinën e verës ose për brenda në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Set kostum me mëngë të shkurtra
  • Tuta dhe bluza
  • Ofron butësi maksimale
  • Bërë me material pambuku
  • Dizajn praktik dhe me plot stil veror

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/ 6 muajsh
  • Mosha: 100% pambuk
 • Trupore me mëngë të shkurtra 5,500 L5,900 L
  3 muajsh6 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Trupore të shkurta për moshën nga 3 deri në 24 muajsh, me qafa praktike dhe me kopsa anësore për prakticitet. Dizajni vjen me ngjyrë të nuancës bardhë dhe me vija. Detajet e jakës dhe mëngëve i japin një stil të veçantë.  Janë të çertifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke ofruar butësi maksimale dhe mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Janë perfekte për stinën e verës ose për brenda në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Trupore të shkurta për moshën nga 3 deri në 24 muajsh
  • Ofron butësi maksimale
  • Bërë me material pambuku
  • Dizajn praktik dhe me plot stil veror

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/ 6/ 18/24 muajsh
  • Mosha: 100% pambuk
 • Trupore me mëngë të shkurtra 4,000 L
  3 muajsh6 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Trupore të shkurta për moshën nga 6 deri në 24 muajsh, me qafa praktike dhe me kopsa mes këmbëve. Dizajni vjen me ngjyrë të nuancës bardhë dhe me printe lulesh shumëngjyrëshe. Pjesa e përparme është e hapur me kopsa, që i bën tejet praktike.  Janë të çertifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke ofruar butësi maksimale dhe mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Janë perfekte për stinën e verës ose për brenda në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Trupore të shkurta për moshën nga 6 deri në 24 muajsh
  • Ofron butësi maksimale
  • Bërë me material pambuku
  • Dizajn praktik dhe me plot stil veror

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/ 18/24 muajsh
  • Mosha: 100% pambuk
 • Fustan trupi me mëngë të shkurtra 4,800 L
  3 muajsh6 muajsh

  Fustan trupi me mëngë të shkurtra për moshën nga 3 deri në 6 muajsh, mbyllur tek këmbët dhe detajet tek krahët. Dizajni vjen me vija të kombinuara bardhë dhe të nuancave blu.  Janë të çertifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke ofruar butësi maksimale dhe mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Janë perfekte për stinën e verës ose për brenda në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Fustan trupi me mëngë të shkurtra
  • Ofron butësi maksimale
  • Bërë me material pambuku
  • Dizajn praktik dhe me plot stil veror

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/6 muajsh
  • Mosha: 100% pambuk
 • Trupore dinosaur me mëngë të shkurtra 4,500 L5,600 L
  12 muajsh24 muajsh

  Trupore të shkurta për moshën nga 12 deri në 24 muajsh, me qafa praktike dhe mbyllur me zinxhir. Dizajni vjen me ngjyrë të nuancës verdhë dhe me formën e një dinozauri me kapuç.  Janë të çertifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke ofruar butësi maksimale dhe mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Janë perfekte për stinën e verës ose për brenda në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Trupore të shkurta për moshën nga 12 deri në 24 muajsh
  • Ofron butësi maksimale
  • Bërë me material pambuku organik
  • Dizajn praktik dhe me plot stil veror

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 12/24 muajsh
  • Mosha: 100% pambuk
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories